Çanakkale Caddesi Tel Sokak No:3/4 Ümraniye / İstanbul
+90 0543 899 92 34
info@eksenkurye.com

Kadıköy Kurye  

Moto Kurye Hizmeti | +90 0543 899 92 34

Kadıköy Kurye

Kadıköy Kurye hizmeti profesyonel  alt yapısı sayesinde 7/24 Kadıköy ve İstanbul ili içerisinde hizmet verir.  Moto kurye sayesinde aynı gün içerisinde  istediğiniz yere teslimat gerçekleşir. Hizmetimiz sizi yormayacak fiyatlandırma ile hızlı bir şekilde alıcıya ulaşır. Moto Kurye taşımacılığında sıradanlıktan uzak hizmet anlayışı size farklı taşımacılık seçenekleri sunar. Kaliteli taşıma araçlarımız profesyonel ekibimizle beraber güvenli taşımacılık gerçekleşir. Motorlu kurye özellikleri açısından klasik kargolardan farklı özellikleri bulunur. Kısaca motorlu kurye özellikleri, 

  • Hızlı teslimat yapabilmesi, 
  • Boyut ve ağırlık fark etmeksizin hızlı kargo teslimatı, 
  • Güvenilir ve kurumsal hizmet kalitesi, 
  • 7/24 müşteri memnuniyeti,  
  • İstediğiniz yerden kargo teslimatı, 
  • Paketinizi garantileme seçeneği, 
  • Gündüz gece hafta içi veya sonu fark etmeksizin kargo teslimatı hizmeti sanmasıyla farklılık yaratmaktadır.  

Kuryemiz paketi teslim alırken size vereceği kod ile beraber web sayfamız üzerinden gönderi sorgulama yaparak kuryenin bulunduğu konumu anlık olarak takip edebilirsiniz. Kaliteli hizmet anlayışına tüm süreçte hakim olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Bu doğrultuda teslimat yapıldığı andan itibaren müşteri memnuniyeti adına tüm bilgilendirmeler mesaj ve sesli arama ile yapılmaktadır. Aynı zamanda çağrı merkezlerinde ekip arkadaşlarımız yaşadığınız her hangi bir soruna çözüm bulmak için size hizmet vermektedir.   

Kadıköy Motorlu Kurye  

Firmamız tüm yasal süreçleri tamamlamış olup 7/24 yaşadığınız tüm taşıma problemlerin de sizin yanınızdadır. Kadıköy motorlu kurye paket boyutu ve ağırlığı fark etmeden gönderilerinize de zarar gelmeden size taşıma alternatifi sunmaktan mutluluk duyar. Firmamız aynı zamanda sektörde yer alan diğer firmalara göre uygun fiyata hizmet anlayışı benimsemektedir. 

VIP kurye hizmeti sunduğumuz müşterilerimize paketlerin zarar görmemesi için sigortalama imkanı da sunuyoruz. Uygun sigortalama çeşitleri için müşteri hizmetleri arkadaşlarımızdan yardım almanızı öneririz. Son yıllarda firmamız evrak taşımacılığında da sıkça tercih edilmektedir. Özellikle araba satış ve inşaat satış işlemlerinde evrakların karşı alıcıya ulaşması için kuryemiz sıkça tercih edilir. Kadıköy kurye hizmetimizi tercih ederek dilediğiniz her yere gönderim yapabilirsiniz.  

Kurye Hizmet Çeşitleri  

Kadıköy kurye hizmetimiz, ihtiyacınız ve talebiniz doğrultusunda farklı hizmet seçeneklerini sizlere sunmaktadır. Ek olarak verdiğimiz tüm kurye hizmeti çeşitlerinde VIP kurye ekspres kurye hizmet anlayışından şaşmadan 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda daha önce de belirttiğimiz gibi tüm kurye hizmet çeşitlerimiz de uygun fiyat politikasını önemsiyoruz. Verdiğimiz hizmette uygun fiyat politikası tercih etmemizin sebebi uzun süreli kalıcı müşterilerimize sahip olmaktır. Kurye hizmet seçeneklerimiz şu şekildedir;  

  • Motorlu Kurye, Kadıköy ve İstanbul ili içerisinde hizmet veren motorlu kuryemiz kuru yüzme çeşitleri arasında en tercih edilenidir. Çünkü trafiğe takılma sorunu olmadığı için çok hızlı teslimat söz konusudur.  Dolayısıyla ufak paket gönderimlerinde motorlu kurye tercih edilen bir çeşittir. Özellikle kurumsal şirketler firmalar arası evrak teslimatında moto kurye  tercih eder.
  • Arabalı kurye, yazımızın ilk başlarında da belirttiğimiz gibi arabalı kurye çeşidi büyük ebatlarda gönderi yollanırken tercih edilen hizmet çeşitlerinden biridir. Diğer kargo şirketlerinden farkı evinizden kargoyu teslim alma hizmeti vermemiz aynı zamanda gece geç saatte dahi gönderinizi teslim almamızdır. Arabalı kurye fiyatlarımızı öğrenmek için WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.  
  • Ekspres kurye, diğer kurye çeşitlerini kıyasla çok daha hızlı ve güvenli hizmet sunar. Kadıköy ve İstanbul ili içerisinde hizmet vermektedir. 7 gün 24 saat Express kuryeden faydalanabilirsiniz. Ekspres kurye aynı zamanda diğer kurye çeşitleri gibi şehir dışından gelen kuryelerimiz de hızlı bir şekilde teslim alarak size ulaşmayı sağlar.  

Firmamızın tüm hizmet seçeneklerinden detaylı bilgi almak ve uygun fiyat ve kampanyalardan yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Size uygun teslimat seçenekleri için bir de telefon açarak detaylı bilgi alabilirsiniz.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

+90 0543 899 92 34
WhatsApp İletişim
Eksen Kurye